FIABCI Món Prix d’ Excellence Award va anunciar guanyadors en FIABCI Congrés Mundial a Panamà

FIABCI Mundial Premi celebra els seus 25 anys de jubileu

Panamà; Nova York, NY; Paris, França:26 de maig de 2016) 2016 FIABCI Món Prix d’guanyadors de Premi de l’Excel·lència eren honored a un exclusiu gala la cerimònia assistida a per centenars de convidats de 40 països durant el FIABCI 67è Congrés Mundial. Enguany el congrés Mundial va tenir lloc dins Ciutat de Panamà, Panamà i marcat el 25è Any Jubilee d’aquest premi prominent. 

Considerat el “Oscar” de la indústria d’immobiliària, el Prix d’l’excel·lència és un honor prestigiós que reconeix projectes de desenvolupament de la immobiliària que més encarnen excel·lència dins totes disciplines d’immobiliària van implicar en la seva creació i il·lustra el FIABCI ideal de “proporcionar societat amb la solució òptima a les seves necessitats de propietat.” The Wall Street Journal és el patrocinador de mitjans de comunicació del programa de premis mundial.

Els guanyadors van ser seleccionats per un plafó internacional d’experts d’immobiliària experimentada i va ser avaluat damunt concepte, arquitectura, enginyeria, profitability, resultats de màrqueting, benefici i impacte mediambiental a societat. “El FIABCI Món Prix d’l’excel·lència celebra la immobiliària millor i més innovadora desenvolupaments d’al voltant del món. Enguany els premis eren altament competitiu i posat un estàndard global per premier lideratge, innovació, sostenibilitat i planificació de terme llarg,” va explicar Danielle Grossenbacher, FIABCI President Mundial. “Guanyant aquest premi prestigiós destaca tallar innovació de vora al seu molt més, demostrant un premier nivell de consecució dins tots els aspectes de desenvolupament d’immobiliària. El Prix d’l’excel·lència és una de l’honor global més gran un desenvolupament d’immobiliària pot rebre,” va continuar Yu Kee Su, FIABCI Asia Oceà Pacífic Director Executiu.

Yeow Thit va Cantar, el FIABCI Món Prix d’President de Comitè de Premis d’Excel·lència va explicar que enguany hi hi havia 16 Or Mundial Guanyadors i 13 Plata Mundial Guanyadors. “Submissions pel FIABCI Món Prix d’l’excel·lència ha crescut significativament amb els projectes guanyadors que originen d’Armènia, Georgia, Alemanya, Hongria, India, Indonèsia, Malàisia, Rússia, Singapur, i Taiwan,” va explicar.