Un estudi torna a situar Andorra com a país del món amb més turistes per habitant

Andorra repeteix enguany com a país del món amb més turistes per habitant, segons un estudi publicat al juny. El Principat rep 34 turistes per cadascun dels 73.600 habitants. La xifra de l’any anterior, en què el país també encapçalava el rànquing, era de 33 turistes per persona. Així mateix, el segon lloc del món amb més turistes per habitant és Macau, una regió administrativa especial dins de la República Popular de la Xina, amb una població de 600.000 persones, i que rep 23 turistes per cada habitant. Aruba, a la zona sud del Carib, ocupa la tercera posició amb 11 turistes per cadascun dels 102.484 habitants. Al continent europeu, Mònaco rep 9 turistes per habitant, amb una població de 38.400 habitants. En cinquè lloc se situa la nació insular de Palau, a l’oest de l’oceà Pacífic i amb només 20.918 persones, que rep 7 turistes per cada persona que hi viu.