L’avinguda d’Enclar ja presenta un aspecte renovat

La corporació va presentar ahir la finalització dels treballs de separativa d’aigües i d’embelliment de l’avinguda d’Enclar, un projecte que ha tingut un pressupost d’1,5 milions d’euros, que és la primera fase del nou passeig que es vol construir a Santa Coloma i que finalitzarà amb els treballs a l’avinguda, entre Prat Salit i Gil Torres.
Tot just ahir va finalitzar aquesta primera fase, entre el carrer Prat Salit i la Borda Mateu, que inclou l’adequació del sistema de desguàs de les aigües pluvials i la construcció d’una rambla de vuit metres d’amplada amb voravies més espaioses, un carril destinat als ciclistes separat de la calçada, un nou enllumenat, una mitjana enjardinada i diverses àrees verdes distribuïdes al llarg de la voravia. En total, s’ha guanyat un metre d’amplada per la banda dreta, en direcció Espanya, i quatre més pel costat esquerre, en benefici dels vianants i ciclistes. Amb aquesta actuació, la corporació garanteix que s’acabaran les inundacions que havien afectat la zona.
Per altra banda, el comú ja ha convocat un concurs públic per allargar el projecte del passeig fins al carrer Gil Torres. Els treballs s’adjudicaran en breu i està previst que comencin a la tardor. El pressupost per a aquesta segona fase serà d’1,7 milions d’euros.

 

Font. Diari d’Andorra