Una nova companyia aèria s’afegeix als vols d’esquí a l’aeroport de Lleida

Jet2.com Aeroport Lleida Alguaire

La britànica Jet2.com volarà cada diumenge d’hivern del 23 de desembre al 14 d’abril

La companyia aèria britànica de baix cost Jet2.com s’afegirà aquest hivern a l’oferta de vols de l’aeroport de Lleida-Alguaire i tots els viatgers que arribin a la infraestructura catalana aniran a esquiar a Andorra. L’aerolínia només operarà un vol a Lleida amb avions que sortiran de l’aeroport londinenc d’Stansted. Els vols a Alguaire es faran tots els diumenges, començaran el 23 de desembre i s’allargaran fins al 14 d’abril.

Jet2.com vola regularment a l’aeroport de Barcelona des dels de Glasgow, Leeds i Manchester. Durant l’hivern, alguns dels usuaris d’aquests vols també aniran a esquiar a pistes andorranes.

El vol de la companyia aèria britànica a l’aeroport de Lleida-Alguaire aquest hivern s’afegeix als que ja fa anys ofereix l’operador turístic del Regne Unit Neilson i des de l’any passat el suec Quality Travel, que trasllada esquiadors a Andorra des de diverses ciutats del país escandinau.

Neilson portarà passatgers anglesos provinents de Manchester, Gatwick Londres i Stansted Londres i també utilitzarà els avions de Jet2.com per portar clients que planegin les vacances d’hivern utilitzant els serveis d’aquest operador turístic.

D’altra banda, la instal·lació lleidatana ha arribat al mes de setembre amb més de 33.000 passatgers, xifra que supera no només els 26.000 del mateix període de l’any passat, sinó que sobrepassa àmpliament els 30.000 usuaris de tot el 2017.

L’augment de passatgers és perquè a l’hivern, a més dels vols de Neilson, hi ha hagut els de Quality Travel i els de la Imserso.

Font
Diari d'Andorra