Algunes claus per comprar una casa a Andorra

Vistes Andorra Engolasters

Andorra és un país únic, diferent molts altres països del món, popular per la seva mida i les facilitats per l’esquí dins les muntanyes, i molt més, com pot ser el gran nombre de marques en un indret tant reduït que fa de gran atractiu per visitar a qualsevol turista.

La seva ubicació i proximitat a França i Espanya també el fan un lloc molt desitjable per persones de tot Europa.

Andorra té una gran estructura de propietat, la quina ha estat molt estable en el temps, igual que els drets de propietat de cada un dels propietaris són estrictament respectats per la llei de la terra.

Per moltes persones que han vingut a Andorra des de moltes parts del món, i han optat per casa nostra i el nostre avantatge per optar a comprar una casa.

El més llest que fer quan es vol comprar una casa, especialment per primer cop, és estar-hi preparat. Abans de començar per buscar la propietat, sàpigues el que vols i en quin temps.

Equilibra les teves emocions amb raonament lògic, i utilitza els serveis dels professionals per guiar-te a través del procés.

Amb tot això, aquestes són algunes coses que necessites mirar abans de comprar una casa a Andorra.

1. Treballa amb professionals. Per comprar la vostra casa, assegurat que treballes amb professionals reconeguts, persones que tinguin la capacitat en els seus camps, per exemple, col·legiats immobiliaris, advocats, arquitectes, … El millor camí per trobar les persones qualificades és demanar a altres persones recomanacions.

2. Envers la vostra recerca, els agents col·legiats són professionals que gestionen en el seu dia a dia vendes i adquisicions de propietats. Estan familiaritzats amb preus de la propietat en tots la seva àrea de treball i en les tendències de mercat. La confiança en els professionals serà l’èxit de la vostra compravenda.

3. Recorda que encara que no siguin costos elevats, hi ha d’altres costos addicionals a la propia compra.

Font
News Nou Aire