Acord entre la filial espanyola d’Andbank i Idealista

Nuria Rocamora Ceo MyInvestor

El neobanc d’Andbank Espanya, MyInvestor, va arribar a un acord amb el portal immobiliari Idealista per tal d’impulsar la subrogació d’hipoteques en el sector.

En aquest sentit, es pretén que s’hi puguin acollir tant les primeres com les segones hipoteques, i MyInvestor n’assumiria els costos de constitució.

El banc digital oferirà els seus serveis de finançament als usuaris del marketplace immobiliari més important del sud d’Europa que vulguin canviar la seva hipoteca d’entitat o contractar-ne una de nova a Espanya.

Amb aquesta aliança, MyInvestor i Idealista estrenen un canal permanent de comunicació per al monitoratge i el seguiment de les sol·licituds d’informació dels usuaris que tingui el portal d’habitatges.

Núria Rocamora, co-CEO de MyInvestor, va dir al respecte que “l’aposta per impulsar la subrogació hipotecària arriba en un moment econòmic en el qual retallar despeses i incrementar l’estalvi és diferencial per al futur de moltes famílies.

Idealista es converteix així en una peça clau per fer arribar aquest missatge a tots els ciutadans”.

Rocamora també va recordar que els tipus d’interès entre els anys 2009 i 2017 eren molt superiors als actuals.

Font
Diari d'Andorra