Un centenar d’actors culturals participen en el llibre blanc

Silvia Riba - Ministra de Cultura

La ministra Sílvia Riva considera positiva “l’amplia acollida i rebuda” de la iniciativa per dissenyar els eixos de la política cultural.

Un total de 93 creadors i integrants del món cultural han participat avui en la primera trobada virtual dins dels treballs per elaborar el Llibre Blanc de la Cultura.

La titular del ministeri, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons, han presidit la reunió telemàtica per recollir les opinions del sector que la ministra considera que s’està implicant de manera positiva per “l’amplia acollida i rebuda” de la proposta que es posa en marxa com a fòrum de manera paral·lela i amb el mateix funcionament de treball de les taules sectorials de les entitats i agents organitzats, que es van iniciar a principis de maig.

Font
Diari d'Andorra