L’EFA organitza una conferència sobre l’aeroport de la Seu

Avió Aeroport Andorra La Seu EFA

Les conferències es presentaran de manera telemàtica i comptarà amb la participació del cap de Govern i els ministres Jordi Gallardo i Verònica Canals

L’aeroport va acollir nous vols de validació al setembre.

L’Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha organitzat una jornada telemàtica per al 9 de juliol sobre les possibilitats turístiques i econòmiques que ofereix l’aeroport de la Seu d’Urgell que acabarà amb un discurs del cap de Govern, Xavier Espot.

Les intervencions al webinar començaran a les 10.30 hores amb la intervenció del president de l’entitat, Francesc Mora, que donarà pas al primer bloc de presentació de l’aeroport Andorra Pirineus on es tractaran aspectes com els convenis internacionals i el marc d’ajuts públics i la voluntat de connectivitat aeroportuària regular amb les ponències del ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, el director general d’aeroports de Catalunya, Jordi Candela, i la jurista i experta en Dret aeroportuari a Brussel·les, Annabelle Lepièce.

El segon bloc de la jornada es dedicarà a parlar de la visibilitat d’Andorra com un destí aeroportuari accessible amb temes com l’accès al Principat des de mercats allunyats o els operadors i la rendibilitat econòmica.

En aquesta part intervindrà la ministra de Turisme, Verònica Canals, el director comercial d’Iberia regional Air Nostrum, Juan Corral, i el responsable de l’àrea d’anàlisi de competitivitat d’Airbus Helicòpters, Antonio Martínez.

Font
Diari d'Andorra