Nova passarel·la a Caldea, al novembre

L’equipament també s’utilitzarà com a grada per a les activitats que es facin al Parc de la Mola

 Les obres de construcció de la nova passarel·la d’accés a Caldea van començar la setmana passada i, segons van explicar ahir els responsables del termolúdic, està previst que estiguin acabades a final del mes de novembre o com a molt tard pel pont de la Puríssima.

El nou equipament es recolzarà sobre dos pilars de formigó blanc amb forma de piràmide invertida ubicats als laterals de l’entrada de l’aparcament de l’edifici de Caldea i seguirà una corba descendent fins arribar a la plaça. A diferència de l’accés actual, amb aquesta nova passarel·la tant camions com autocars podran circular pel carrer François Mitterrand, ja que serà més alta i més ampla. La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Montserrat Capdevila, també va destacar el fet que les escales del nou accés es podran utilitzar com a grades, amb capacitat per a més de 100 persones, que permetran ubicar la gent quan es facin activitats o espectacles al Parc de la Mola.

El nou director general de Caldea, Carles Pascuet –que va ser presentat durant l’acte, juntament amb la nova presidenta de Semtee, la cònsol major d’Escaldes–, va indicar que l’accés actual estarà en servei” fins a principi de maig”, però que a partir de llavors s’inutilitzarà per poder-hi instal­lar el nou, de manera que els clients hauran d’accedir al centre pel carrer Josep Viladomat, a més de l’entrada habitual per l’aparcament comunal.

L’obra, que ha estat dissenyada pel mateix arquitecte de l’ampliació del termolúdic, tindrà el paviment de granit gris i negre. També s’hi instal·laran unes peces de vidre translúcid antilliscants de diversos colors i disposarà d’un circuit de calefacció per eliminar els riscos de gel i neu.

Pascuet va voler agrair la confiança que se li ha fet i va destacar l’equip amb què compta: “M’he trobat amb gent molt jove però amb molta experiència i molt motivada per treballar.”

Fuente:

Diari d’Andorra